Vihreys yrityselämässä

Onko strategiaanne tai yrityksenne arvoihin kirjattu ekologisia tavoitteita tai määreitä?  Vaikka tahtoa ja halua olisikin, on sen osoittaminen usein hankalaa ja johdon ajatukset jäävät näkymättömäksi, tavoittamatta koko organisaatiota (case-esimerkki Orkla).

On asioita joihin emme voi vaikuttaa, niitä joihin voimme ja niitä jotka ovat vain ja ainoastaan yksilön käsissä. Mitä jos yrityksenne lähtisikin konkretisoimaan ekologisia arvojaan jalkauttamalla henkilöstölle käytännön tietoa ja apua omien arkisten valintojen tekemiseksi?  Keskittyen tavalliseen, arkiseen toimintaan, johon jokainen itse voi elämässään vaikuttaa.
Kaikki tavoitteet toteutuvat  vain toiminnan kautta.

Kiertotalouteen ja kierrätykseen liittyviin asioihin ja valintoihin törmää jokainen päivittäin. SKumppanin ympäristöhuollon asiantuntijuus yhdistettynä liiketoiminnalliseen ymmärrykseen ja vuorovaikutusosaamiseen vie arvojanne vastaavan viestin organisaatiollenne helposti, motivoivasti ja yksinkertaisesti.

Sisältö

Aihealueina:  Mitä kiertotalous on? Miksi se on tärkeää? Miten sitä voi jokainen omassa elämässään toteuttaa? Tietoiskun kesto 2-3h, hinta alkaen 450€ (alv 0%).

Isot asiat ja muutokset lähtevät pienistä arkisista teoista. Ota yhteyttä, niin katsotaan teidän organisaationne tarpeita ja arvoja parhaiten vastaava ekologisen ajattelun jalkautusmalli.