PALVELUT

No mikäs minä olen näistä puhumaan?

Uskallan sanoa että kokemus puhuu. Pitkään, hyvinkin erilaisilla toimialoilla myyntityössä pärjänneenä, tietyt lainalaisuudet toimialasta riippumatta ovat tulleet tutuiksi.  
SKumppanissa teoria kohtaa käytännön.
Toimin myös akateemisen yhteistyökumppanini tulkkina,  tuon hänen pitkän tutkimus- ja kehitystyön hedelmiä helpottamaan myös käytännössä työntekemistä.
 

 
 
MOTIVOINTIOHJELMA.jpg

MYYNTIORGANISAATION MOTIVOINTIOHJELMA

Tiedätkö mitkä asiat motivoivat yrityksesi tuloksentekijöitä? Oletko tietoinen mahdollisista fiiliksen lannistajista? Myyntiorganisaation tekijät tuovat leivän pöytään jokaiseen yritykseen ja tämän joukon hyvinvointi näkyy suoraan yrityksen liikevaihdossa.

Tieto on tässä asiassa valttia ja me autamme tuon tiedon hankinnassa. Käytössämme on myös työkalut, joilla mahdolliset heikentävät seikat korjataan. Onpa kyse sitten muutosvastarinnasta, kannusteiden toimivuudesta, työmäärään tai stressinsietoon liittyvistä seikoista, näihin kaikkiin on olemassa ratkaisu.

 

ITSEHALLINNAN TYÖKALU

Työkalu, joka auttaa käyttäjäänsä löytämään ja keskittymään halutun lopputuloksen kannalta olennaisiin asioihin. Riittämättömyyden tunteen sijaan on mahdollista kokea energisoivaa aikaansaamisen tunnetta, lumipalloefekti toimii tässäkin. Vähemmillä suorituksilla on mahdollista saada enemmän.

Puolen päivän valmennus ja osallistujien käyttöön jäävä verkkopohjainen työkalu auttavat uuden, energisoivan rutiinin muodostumisessa.

 
RUUHKA-APU.jpg

Ruuhka-apu

Yritysten viilatessa toimintojaan, syntyy arjessa tilanteita joissa omat kädet eivät aina riitä. Asiakastilaisuudet suunnitteluineen ja toteutuksineen, presentaatiotilaisuudet, messut, uusien asiakkaiden löytäminen, oikeiden myynti- ja markkinointitoimenpiteiden pallottelu... mm. nämä kaikki ovat tuttuja tontteja, joissa tarjoan apua kun sitä hetkellisesti tarvitaan.